Start         

     Hosting 

  Domeinnaam 

  Registratie   

 Web Designs 

Volgende

Neder3GB / 30GB info

Neder4GB / 40GB info

NL20GB /100GB info

NR100GB /1000GB info 

    Waarborg Diensten    Web Site Host en Domein naam Services    
   Dit zijn onze Voorwaarden   
   Voorwaarden     
   De Controle van de orde
   Waarborg van Diensten    
   Het Privacy Beleid 
   Overeenkoms Registratie Domein naam 
   Het Beleid van de Geschillenbeslechting Van de Naam van het domein 
       
        
    Waarborg vaan diensten 
         

 Waarborg vaan diensten  

Als om om het even welke reden u met ons ontevreden bent, zullen wij op elk ogenblik uw ontvangende prijzen tijdens de eerste 30 dagen terugbetalen dat u omhoog voor een rekening met ons hebt ondertekend. U kunt billing@duoservers.com met de elektronische post versturen en een volledige terugbetaling voor uw ontvangend plan ontvangen.

De Registratie van de Naam van het domein:
De de naamregistratie van het domein is niet terugbetaalbaar. Aangezien de veranderingen niet meer worden toegestaan nadat het registratieverzoek wordt voorgelegd, zouden de klanten correcte spelling moeten controleren alvorens hun domeinnaam te kopen.

DE WAARBORGEN VAN DE DIENST

De Waarborg van Uptime van het Netwerk van 99,9%
Neder2you 2hostyou2 waarborgt dat uw website minstens 99,9% in gebruik van de tijd tijdens om het even welke periode van 12 maanden zal zijn. Deze waarborg omvat netwerk uptime, server uptime, Webserver en de dienst uptime. Nochtans, kunnen wij voor stroomopwaartse problemen buiten onze netwerk en gebieden verantwoordelijk worden gehouden niet waar Neder2you 2hostyou2 geen directe invloed, zoals backbone-leveranciermislukkingen, vezeloptische hoofdlijnbesnoeiingen, DNS of van de Archivaris problemen met de namen heeft van het abonneesdomein, leidend problemen tussen cliŽntenplaats en onze gegevens centreer. De uptimewaarborg is ook niet toepasselijk als de de dienstonderbreking door om het even welke natuurlijke of onnatuurlijke gebeurtenissen werd veroorzaakt die Neder2you 2hostyou2 niet kan direct beÔnvloeden. Neder2you 2hostyou2 kunnen de dienst tijdelijk ontkennen of eindigen op het cliŽntennalaten om hun lasten te betalen wanneer gepast.

Neder2you 2hostyou2 zullen 99,9% netwerk Neder2you 2hostyou2 uptime en 99,9% netwerkstabiliteit uptime waarborgen. Dit, echter, verwijst niet naar problemen die stammen uit:

a. De Analyse van de Hardware van de server.

b. De fout van de gebruiker (s) of vastberaden onderbreking (s) (b.v. als de cliŽnt zijn/haar eigen server sluit, is Neder2you 2hostyou2 niet de oorzaak van de onderbreking).

c. Mislukkingen toe te schrijven aan software die niet uitdrukkelijk door Neder2you 2hostyou2 wordt gesteund. Derhalve als een hardwareneerstorting die door de klant wordt veroorzaakt gebeurt, heeft Neder2you 2hostyou2 geen verantwoordelijkheid voor de resulterende onderbreking.

De Stroomonderbrekingen van het netwerk of de Onverwachte Onderbreking zijn om het even welke ongeplande of onverwachte onderbreking in de netwerkbeschikbaarheid toe te schrijven aan een een hardware, een software, een netwerkconnectiviteit of probleem van het gegevenscentrum, waarin een 100% pakketverlies ervaren is.

De geplande Onderbreking is om het even welke geplande onderbreking van de diensten voor netwerkverbeteringen, of vervanging van om het even welk materiaal om de betere dienst voor u te verlenen. De geplande onderbreking komt tijdens meegedeelde onderbrekingsperiodes voor, met zo vele waarschuwingen die vooraf worden verzonden mogelijk via e-mail of die op onze nieuwssectie bij een minimumbericht worden gepost van 24 uur.

DE WAARBORG VAN DE REACTIE VAN DE STEUN

Neder2you 2hostyou2 waarborgt zijn cliŽnten snel 24/7 365 dagen per jaar beschikbare steun. De steun is beschikbaar via de online contactvorm evenals via het geÔntegreerde etiketteringssysteem. Elk kaartje wordt geantwoord op binnen niet meer dan 60 minuten nadat het is geopend.

Specifiek 24/7 Steun voor Alle Klanten

24/7 Steun van de Etikettering met 25 minuten gemiddelde antwoordtijd 2 De de steunlijnen van de V.S. tel. zijn beschikbaar bij 4am tot 8pm PST Een extra Britse tel. steunlijn is nu beschikbaar

         
         Waarborg vaan diensten 
         
          Inschrijving registratie       
   
       Voorwaarden     
      De Controle van de orde
      Waarborg van Diensten    
      Het Privacy Beleid 
      Overeenkoms Registratie Domein naam 
      Het Beleid van de Geschillenbeslechting Van de Naam van het domein 
 Web Design 2designyou2.com  Pablo3D Bustamante V

  Web Graphics and lay out design by Pablo3D Bustamante V 2hostyou2  2designyou2  Neder2you  

 2hostyou2  Web Hosting  & Domeinnaam Registratie  Services